A Tökéletes Hidratálás Útmutató

No Comments

A Tökéletes Hidratálás ÚtmutatóHogyan maradj hidratált a nyári melegben

Világos, tiszta, hűvös víz az egyik legjobb dolog, amit nem tud a szervezetben. Ivóvíz segít megjelenés a legjobb. A víz segít megőrizni a bőr keres, egészséges, védi az ízületeket, segít a vér kering, csökkenti az étvágyat. Megakadályozza, hogy a szervezet jól működik, különösen, ha sportolni. De honnan tudod, hogy ha iszol elég vizet minden nap? Ha nem iszol elég vizet, a test válhat dehidratált, ami ijesztő lehet. Kiszáradás lehet, hogy úgy érzi fáradt, zavart, vagy mogorva. Ez ahhoz vezethet, hogy a feltételek, hogy lehet küldeni a kórházba. Kiszáradás elkerülése érdekében a tanulás, hogyan kell pótold a folyadékot a következő egészséges módon.

Iszik elég vizet

Ez nem helyettesíti a vizet a kiszáradás megelőzésére. A tipikus ökölszabály, hogy mennyi vizet felnőttek kell inni egy nap nyolc 8-uncia pohár vizet. Ahhoz azonban, hogy egy igazabb olvasni, hogy mennyi víz van szüksége, használja az alábbi számítás a testsúly, illetve percet töltött gyakorlása.

Ha nem tetszik, sima víz, vannak lehetőségek. Szódavíz vagy szénsavas víz hidratálja is. Ízt, hogy sima víz vagy szódavíz, egészséges gyümölcsöt, zöldséget, például az uborka szeleteket, a citrom vagy narancs ékek. Egy üveg vizet veletek mindenkor. Ital előtt, étkezés után, játék, vagy edzés. Rend helyett vizet gyümölcslé vagy kólát, ha eszel ki.

Kerülje a cukros italokKerülje a cukros italok

Ha dolgozol, vagy ha keményen edzel, több mint egy órán át, majd sok verejték. Izzadás jelenti, hogy elveszíti elektrolit — kombinációja ásványi anyagokat a szervezetnek szüksége van, hogy működik megfelelően. Sport italt pótold a folyadékot a testet, segít pótolni az elektrolitok. Azonban, gyakran a magas kalória, cukor. Limit, hogy hány sport iszik minden nap. Más magas kalóriatartalmú, cukros italokat kerülni, ha azt akarja, hogy pótold a folyadékot tartalmaznak üdítők, gyümölcslevek, kakaó, energia italok.

Enni vizes élelmiszerek

Nem a víz az egyetlen dolog, ami megakadályozza, hogy hidratált. Élelmiszerek tartalmaznak sok víz folyamatosan frissül is. Egy vizes élelmiszer élelmiszer, amely több, mint 80% – a víz tartalmát. Ezek az első öt élelmiszerek, ahol a legmagasabb a víztartalma 90% – át:

  • ZellerEnni vizes élelmiszerek
  • Uborka
  • Fejes saláta
  • Paradicsom
  • Cukkini

Rengeteg más élelmiszerek vízből, beleértve a húsleves, dinnye, őszibarack, minden zöldség. Győződjön meg róla, hogy eszik ezt a listát minden nap. Ezek az élelmiszerek segít abban, hogy maradj hidratált.

Most, hogy tudod, hogyan kell hidratálni, miért, ez egy jó ötlet, hogy ügyeljen arra, hogy a test jelez, hogy szomjas. Ha fáradt vagy éhes vagy, igyál egy kis vizet, akkor valószínűleg perk. Ha szomjas vagy, akkor valószínű, hogy már kiszáradt.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *