Tudom, Hogy A Fájdalom Kezelési Lehetőségek

No Comments

Tudom, Hogy A Fájdalom Kezelési LehetőségekFüggetlenül attól, hogy a fájdalom, az ízületi gyulladás, rák kezelések, fibromyalgia, vagy egy régi sérülés, meg kell találni a módját, hogy a fájdalom ellenőrzés alatt. Mi a legjobb megoldás erre?

Az első lépés a fájdalom kezelése, ütemezés meg egy időpontot az orvos határozza meg, az oka a fájdalom, tanulni, ami fájdalmat menedzsment megközelítés gyakran a leghatékonyabb. Vannak sok különböző fájdalom kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre: megtalálja a megfelelő kezelést együtt, hogy a mentesség kell.

Mielőtt megpróbálja kezelni a fájdalmat, fontos megérteni, hogy a fájdalom határozza meg.

“Az International Association for the Study of Pain jött egy konszenzus nyilatkozat” – mondja Judith Scheman, PhD, program igazgatója a Krónikus Fájdalom Rehabilitációs Program, a Cleveland Klinika Ohio-ban. “A fájdalom kellemetlen érzékszervi, érzelmi élmény. Azt hiszem, ez rendkívül fontos. Amikor koncentrálunk, csak a szenzoros szempont, nem értékelik a szenvedés része a fájdalom, ami fontos felismerni, mert a fájdalom nem jelentkezik, a periférián.”

Miért Az Emberek Fájdalmat Másképp?

Miért Az Emberek Fájdalmat Másképp?A fájdalom valódi, fizikai https://www.bakesalebetty.com/hu/arthroneo-hozzaszolasok/ — ehhez kétség nem fér. De a fájdalom mérve pedig kifejezetten egy meghatározott személy alapul, hogy a személy megítélése a fájdalom, ezért mindenki a fájdalom más.

“Mi az agy érzékeli vitathatatlanul módosítható az érzelmek által, a” megjegyzések Scheman. Ez azt jelenti, hogy az emberek, akik féltek a fájdalom, depressziós vagy szorongó lehet, hogy fájdalmat másképp, talán több súlyosan, mint valaki, aki fájdalmat, de nem tapasztal a másik érzelmeit.

Fájdalomcsillapítás: Kezelésében Teste

Scheman hangsúlyozza annak fontosságát, hogy közeledik a fájdalom, mind fizikailag, mind érzelmileg, illetve kezeli “az emberek, mint egész emberi lények.” Szóval, míg a krónikus fájdalom gyógyszeres kezelés hatékony lehet, illetve fontos, hogy a fájdalom kezelése sok ember számára, ez nem az egyetlen eszköz áll rendelkezésre, amikor a fájdalom a kezelés, ez nem lehet az egyetlen eszköz, ami használt.

Gyógyszerek. “Van egy csomó gyógyszer, amit felírt a fájdalmat” – mondja Scheman, bár megjegyzi, hogy az opiátok (kábítószer), valamint a benzodiazepinek nem lehet a legjobb lehetőség. Ezek a kezelések a “saját problémáit, nincs jó vizsgálatok segítségével az opioidok, hosszú ideig a kezelés a krónikus fájdalom.”

Típusú krónikus fájdalom gyógyszeres kezelés használt, a következők:

 • Nsaid (nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek), beleértve az ibuprofen, naproxen, aszpirin
 • Paracetamol (Tylenol)
 • Antidepresszánsok, amely javíthatja az alvás, illetve enyhíteni a fájdalmat
 • Anti-roham gyógyszeres kezelés, amely hatékony lehet a fájdalom kezelésére kapcsolatos idegi károsodás vagy sérülés
 • A szteroidok, mint a prednizolon, dexametazon, enyhítésére, gyulladás, fájdalom

Terápia. A terápia célja, hogy mind az elme, mind a test. Azt mondja, Scheman, “próbálom nézni ezek a terápiák, mint az, hogy nem pusztán fizikai vagy pszichológiai — mi mindig keverék két dolog.”

Fizikai terápia egy nagyon fontos része a fájdalmat menedzsment program. Fájdalom lehet romlott a gyakorlat, hogy nem helyesen tette (vagy helytelenül értelmezte, mint a fájdalom, mint inkább túlzott), fizikai terapeuta tudja alakítani a megfelelő testmozgást. Megfelelő gyakorlat lassan épít, a tolerancia, illetve csökkenti a fájdalom — nem a végén túlzás, nem adta fel, mert fáj.

Kognitív-viselkedésterápia lehetővé teszi az emberek, hogy “tanulni, van egy jobb megértése, hogy mi a fájdalom, mit tudnak róla” – mondja Scheman. Ez a terápia csak igazán megérteni azt a szerepet, a fájdalom az élet mit is jelent számodra, add Scheman.

Más fájdalomcsillapító kezelési lehetőségek. A különböző módszerek, szabályok segíteni neked, mind a fizikai, mind érzelmi részei fájdalom:

 • Más fájdalomcsillapító kezelési lehetőségek. A különböző módszerek, szabályok segíteni neked, mind a fizikai, mind érzelmi részei fájdalom:TENS (transzkután elektromos ideg stimuláció) terápia
 • Meditáció
 • Relaxációs technikák
 • Képi, olyan egyszerű, mint képzeled, békés jelenetet, például
 • Biofeedback, amely azt tanítja felett izom feszültség, hőmérséklet, pulzusszám, valamint több
 • A hő, illetve hideg terápia
 • Manipuláció, masszázs

A lényeg: Kérjen segítséget a fájdalom, amint lesz egy kis probléma az életedben. “Mi nem garantált él fájdalom nélkül” – mondja Scheman. De ha a krónikus fájdalom kezdődik, hogy elpusztítsa a képességét, hogy a funkció a világon, akkor ez egy probléma, amit meg kell oldani.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *